MALER > Forside (Skal også plasseres i Kategori og Arkiv) livms -

Hva er bloggen din?

Jeg tenkte jeg kunne lage et innlegg med hva jeg mener en blogg som jeg skal lese å kalle for en favorittblogger. Du burde legge igjen bloggadressen din her i en kommentarfelt hvis du føler selv du oppnår noen eller alle mine krav. Trenger noen flere blogger jeg kan kalle for favoritter, som jeg synes er gøy å lese. Men det er så mange gode bloggere der ute som ikke så mange har oppdaget derfor tenkte jeg at jeg skulle lage dette innlegget. 

- Du må oppdatere daglig, gjerne 3 ganger om dagen

- Du må ha bilder i alle innlegg ( greit med webcam en sjelden gang) og bildene må være god kvalitet!

- Du må ha et ryddig design og en grei header

- Du må skrive ordentlig å bruke god tid på innleggene 

- Du må ikke bruke smilefjes osv. etter alle setningene, eks. " :-) <3 :P :D :( osv "  dere skjønner..

- Du burde skrive om hverdagen sin, antrekk og videoblogg ( innimellom) osv. 

 Hva er bloggen din? Hva synes du om innlegget?

favorittblogger #3Dette er ei jente på 15 år som blogger om mote, skjønnhet og hverdagen sin. Hun har et fint navn som er Kristine. Du kan finne bloggen hennes her. Hun har mange oppdateringer dagelig, og har en fin stil. Hverdagen hennes handler om mye forskjellige ting. Selv om jeg bare har lest bloggen hennes i kort tid, så føler jeg at det er en blogg jeg kan følge videre. Grunnen er at hun bruker tid på innleggene sine og setter pris på leserene. 

Skal du gå innom bloggen til Kristine? Hvilken blogg er din favoritt?

favorittblogger #2Dette er ei jente på 18 år som blogger her. Jente bak bloggen heter Marthe og hun blogger om hverdagen, mote, shopping osv. Rett og slett en blogg jeg elsker, nettopp fordi hun blogger om alt det jeg liker. Hun oppdaterer ofte noe som jeg synes er veldig viktig, hvis jeg skal lese den. Flere ganger daglig er bare gøy! Sist men ikke minst er hun jo bare dødspen, og har kjempefin stil. Jeg er innom bloggen hennes flere ganger om dagen. 

Skal du gå innom bloggen til Marthe? Hva er favorittbloggen din?

favorittblogger #1

Dette er ei jente på 15 år som blogger her. Den første bloggen jeg må innom når jeg logger på dataen er denne bloggen. For meg er det nesten dagens høydepunkt og lese innleggene til Martine. Med den skjønne broren og de fine bildene! Martine er veldig god til og ta bilder, sette sammen klær og andre ting. Hun har alltid bilder i innleggene sine og blogger hver dag. Håper dere stikker innom bloggen hennes for det fortjener vi virkelig! :-)

Skal du gå innom bloggen til Martine? Hvilken blogg er det du må inn på aller først?

Hvis du har noen ønsker om hva jeg skal blogge om så skriv det gjerne i kommentarfeltet - er litt tom for ideer! 

hits